Desene Disney

Printesa Lebada 6 – Azi pirat, maine prințesă Online Dublat In Romana


Vezi pe site-ul VoxDeseneAnimate.Net Printesa Lebada 6 – Azi pirat, maine prințesă Online Dublat In Romana in data de 2017-08-07 08:21:28. Acest desen animat este dublat sau subtitrat. Calitatea acestui desen este in cele mai multe cazuri HD, dar poate sa difere. Daca ti-a placut acest desen nu uita sa il distribui.

Despre film:
Tânara și energica Prințesă Alise trebuie sa-și petreacă vara împreună cu Regina Uberta și sa învețe sa aibă o conduita perfecta, potrivita pentru statutul sau. Dar ceea ce-și dorește cu adevarat este sa fie un pirat neinfricat! Asa ca, porneste intr-o aventura maritima împreună cu Lordul Rogers, broasca Jean-Bob și țestoasa Speed, aspirând la aventura și pericol. Echipajul naufragiază pe o insula sălbatica și misterioasa, unde îl întâlnesc pe Lucas, un tânăr ce trăia izolat. Acum, noii prieteni trebuie sa evadeze de pe insula înțesata cu creaturi feroce și flamande.

Distribuie acest articol :

Trimiteți un comentariu

 
Support : Copyright © 2018. Desene Animate Online Dublate in Română HD 2018 - VoxDeseneAnimate.Net - All Rights Reserved